< Tilbage

Championat i Billund25-08-2015 - 21:32

Gode resultater for både 4 og 5 års heste

Så har de unge heste igen gået championats klasser. Denne gang i Billund, hvor det blev til topplaceringer for både 4 og 5 års heste.

 

Avlshingsten First Choice HT imponerede igen dommerne med hans kæmpe kapacitet, ridelighed og store udstråling. Denne gang med karakteren 8,5, som rakte langt hen ad vejen til en sikker sejre, men blev slået på målstrengen og endte derfor på en flot andenplads for 4 års heste.

En ny heste i stalden Højlykkegårds Cassidy startede godt ud, og viste med hendes store spring, hun også kan være med på dette niveau. Hesten her endte med karakteren 8,1, og er nu også klar til deltagelse i finalen for 4 års heste ved JBK.

For 5 års heste var Justin Beaber-EM til start. Han viste igen i Billund, han er klar på opgaven og sprang en perfekt runde på banen, hvilket betød en karakter på 8,1 og endte på en delt andenplads.

Så igen nogle gode og velspringende heste, som vi nu kan træne videre og uddanne til finalen i Odense. Vi glæder os meget til at vise hestene frem, og håber på nogle gode resultater.< Tilbage