< Tilbage

Championatsfinalen i Odense 18-10-2015 - 20:41

Justin Beaber-EM var i særklasse 

I uge 42 stod det på championatesfinalen i Odense, som blev afholdt i forbindelse med det eftertragtede JBK stævne. Til dette stævne havde vi kvalificeret tre 4 års og to 5 års heste. Den ene 5 års hest var Capona, som netop deltog ved U-VM. Derfor valgte vi, hun skulle have lidt ferie derhjemme, og deltog ikke til stævnet.

Man må sige Justin Beaber-EM klart blev vores bedste kort, idet han helt overlegent vandt både første og anden kvalifikation. Han var nok derfor en af farvoritterne til fredagens finale for 5 års heste. Der var et pres og forventningerne var store, trods det lykkedes det at vær blandt de fem bedste, hvilket betød en plads i omspringningen. Justin Beaber-EM var hest nummer tre på banen. Han leverede en lynhurtig tid, hvilket også viste sig at blive umuligt at slå. Den talentfulde unghest kan nu kalde sig vinder af championatet 2015 for 5 års heste.

Avlshingsten First Choice HT kvalificerede sig til finalen fredag, ligesom Justin Beaber-EM. Her viste han springning på højt niveau, og imponerede dommerne med hans kæmpe kapacitet. Den smukke hingst sluttede stævnet og finalen af med en rigtig flot femte plads.

Lajgårdens Chico P startede stævnet med en rigtig sikker og overbevisende nulrunde. Han sprang med overskud og var ikke påvirket af omgivelserne. Desværre kostede en lille misforståelse i anden kvalifikation nedslag, hvilken betød han ikke fik lov at deltage i finalen.

Højlykkegårds Cassidy leverede også en god første kvalifikation. Desværre er hun en hest, som er meget opmærksom på sine omgivelser, hvilket også resulterede i lidt fejl i anden runde. De 4 års heste har som alderen også indikere, ikke haft muligheden for at få så meget stævneerfaring på dette niveau. Så dette stævne bliver tit brugt, som en del i deres uddannelse.

 < Tilbage