< Tilbage

Fantastisk Christmas Show16-12-2014 - 20:37

Christmas Show blev årets sidste springstævne, hvor vi havde 4 meget velspringende heste med. Det blev til flere top placeringer.

Ved dette års Christmas Show, var vi afsted med 4 meget velspringende heste. Vi red de unge heste i youngster klasser og de ældre  deltog i bronze/sølv tur og mini Grand Prix. Altsammen med rigtig gode resultater og placeringer.

Womanizer, som er uddannet og opvokset her på stedet, havde debut i mini Grand Prix'en. Hun leverede en meget sikker og overlegen runde, hvilket resulterede i en fortjent anden plads. Udover det, fik hun også en placering i onsdags sølvtur.

Bøgegårdens Dicapo, der var vores yngste hest deltog i youngster klasserne for 5 års heste. Han startede med at levere en sikker andenplads i den første klasse. Og sluttede stævnet af med en dejlig delt sejr i finalen om søndagen i sikkert stil.

Bon Jovi De-W, som deltog i youngster klasserne for 6 års heste, leverede også nogle flotte runder. Også han sluttede stævnet af med en rigtig flot placering ved stævnest finale klasse.

Colina, der også er uddannet og opvokset her hos os, deltog i bronze klasserne. Hun leverede fire meget sikre og velspringede runder, hvilket resulterede i en tredje plads, to sjette pladser og en syvende plads.

Så alt ialt et fantastisk stævne med nogle gode runder på banen.< Tilbage